Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juhannuskakku

Pakkaa torttupohja ja muut ainekset kylmälaatikkoon autoon ja kokoa vaivattomasti torttu valmiiksi mökillä.

Juhannuskakku
Juhannuskakku

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 valmis torttupohja

Kostutukseen

Täyte


Ohje

  1. Kostuta torttupohja mehulla. Viipaloi mansikat ja laita puolet niistä pohjalle
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää vaahtoon rahka sekä sokerit. Lusikoi seos mansikoiden päälle. Koristele torttu lopuilla mansikoilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 241 kcal
Proteiini 3,2 g
Hiilihydraatti 16,3 g
Rasva 17,9 g
Tyydyttynyt rasva 10 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search