
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
leipää
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 2 viipaletta ruispuikulaleipää
-
1½ rkl (25 g)
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 20 g ohuita viipaleita kylmäsavuporoa
-
30 g
Valio Polar® Alkuperäinen 15% juustoa ohuina viipaleinaValio Polar® on saanut innoituksensa pohjoisesta luonnosta, joka ei tunne kompromisseja. Se on juusto, jonka…
- ½ rkl karpaloita
- tuoretta rosmariinia
- 2 viipaletta ruispuikulaleipää
- 1½ rkl (25 g) Valio voita
- 20 g ohuita viipaleita kylmäsavuporoa
- 30 g Valio Polar® Alkuperäinen 15% juustoa ohuina viipaleina
- ½ rkl karpaloita
- tuoretta rosmariinia
Jaa resepti
Ohje
- Voitele leivät.
- Asettele poroleikkelettä ja juustoviipaleita ilmavasti vuoron perään leiville.
- Ripottele päälle karpalot (voivat olla myös jäisiä). Viimeistele rosmariinilla.
- Tarjoa juhlavina leipinä kahvi- tai teepöydässä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
311 kcal
Proteiini
12,9 g
Hiilihydraatti
19,4 g
Rasva
19,3 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
4,9 g
Suola
1,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta rosmariinia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.