Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
45 min
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.2
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- 1½ dl korppujauhoja
- 1 dl hienonnettua persiljaa
- 1½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 150 g porkkanaa
- 100 g punajuurta
- 1 sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- 2 kananmunaa
- 750 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kulhossa crème fraîche, korppujauhot ja mausteet.
- Kuori ja raasta juurekset raastimen hienolla terällä. Kuori ja hienonna sipulit. Lisää crème fraîche seokseen. Sekoita.
- Lisää munat ja jauheliha. Vaivaa tasaiseksi massaksi. Muotoile murekkeeksi leivinpaperille uunipellille.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 45 min.
- Tarjoa perunasoseen tai keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
140 kcal
Proteiini
12,4 g
Hiilihydraatti
5,7 g
Rasva
7,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.