Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juusto-basilikapesto

Pesto sopii esimerkiksi leivän päälle, pastan kastikkeeksi tai kasvisten kanssa tarjoiltavaksi. Pesto säilyy kannellisessa purkissa jääkaapissa n. viikon.

Juusto-basilikapesto
Juusto-basilikapesto

Ainesosat

dl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 prk (180 g)
    Valio Keittiön salaattijuustokuutioita
    Valio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
    Valio Keittiön salaattijuusto kuutiot 180 g laktoositon
  • 1 ruukku basilikaa
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 dl pinjansiemeniä

Ohje

  1. Valuta salaattijuusto. Jauha kaikki ainekset tasaiseksi tahnaksi monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.
  2. Tarjoa patongin tai lämmitettynä pastan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 396 kcal
Proteiini 9,6 g
Hiilihydraatti 1 g
Rasva 39,4 g
Tyydyttynyt rasva 9 g
Ravintokuitu 2,1 g
Suola 1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search