Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juusto-broi­le­rinapit ja sinappikastike

Broilerin jauhelihalla saa vaihtelua arkiruokaan. Täytä juusto-broilerinapit juustokuutioilla. Tarjoile mausteteisten perunoiden ja smetanaisen sinappikastikkeen kera.

Juusto-broilerinapit ja sinappikastike
Juusto-broilerinapit ja sinappikastike

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 500 g broilerin jauhelihaa
  • 1 dl korppujauhoja
  • 1 prk (200 g)
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Valio Keittiön laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti…
    Valio Keittiön kermaviili 200 g laktoositon
  • 1 pala (100 g) purjoa hienonnettuna
  • 1 kananmuna
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 2 tl paprikajauhetta

Täyte

  • 150 g
    Valio Ritari® on luonteikas kermajuusto, jota kypsytetään aina vähintään yhdeksän kuukautta. Sen maku on ylväs,…
    Valio Ritari® e300 g

Sinappikastike

  • 1 prk (120 g)
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön smetana 120 g laktoositon
  • ½ rkl sinappia
  • 1 tl sokeria
  • mustapippuria myllystä
  • ½ dl hienonnettua persiljaa
  • 500 g broilerin jauhelihaa
  • 1 dl korppujauhoja
  • 1 prk (200 g) Valio Keittiön kermaviiliä laktoositon
  • 1 pala (100 g) purjoa hienonnettuna
  • 1 kananmuna
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 2 tl paprikajauhetta

Täyte

  • 150 g Valio Ritari® juustoa

Sinappikastike

  • 1 prk (120 g) Valio Keittiön smetanaa
  • ½ rkl sinappia
  • 1 tl sokeria
  • mustapippuria myllystä
  • ½ dl hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Yhdistä jauheliha, korppujauhot ja kermaviili. Sekoita. Lisää hienonnettu purjo, muna ja mausteet. Anna taikinan turvota n. 10 min
  2. Kuutioi juusto. Muotoile taikinasta lihapullia. Lado pullat pellille leivinpaperin päälle. Paina jokaisen pullan päälle juustokuutio tai sulje kuutio pullan sisään.
  3. Kypsennä 225 asteessa n. 20 min. Valmista kastike yhdistämällä aineet keskenään.
  4. Tarjoa lihapullia sinappikastikkeen ja perunasoseen tai mausteisten viipaleperunoiden kanssa.

Vinkki

Voit käyttää myös naudan- tai lampaanjauhelihaa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 185 kcal
Proteiini 13,4 g
Hiilihydraatti 4,7 g
Rasva 12,4 g
Tyydyttynyt rasva 6,6 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1