
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 500 g broilerin jauhelihaa
- 1 dl korppujauhoja
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliä laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Valio Keittiön laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti…
- 1 pala (100 g) purjoa hienonnettuna
- 1 kananmuna
- 1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 2 tl paprikajauhetta
Täyte
-
150 g
Valio Ritari® juustoaValio Ritari® on luonteikas kermajuusto, jota kypsytetään aina vähintään yhdeksän kuukautta. Sen maku on ylväs,…
Sinappikastike
-
1 prk (120 g)
Valio Keittiön smetanaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½ rkl sinappia
- 1 tl sokeria
- mustapippuria myllystä
- ½ dl hienonnettua persiljaa
- 500 g broilerin jauhelihaa
- 1 dl korppujauhoja
- 1 prk (200 g) Valio Keittiön kermaviiliä laktoositon
- 1 pala (100 g) purjoa hienonnettuna
- 1 kananmuna
- 1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 2 tl paprikajauhetta
Täyte
- 150 g Valio Ritari® juustoa
Sinappikastike
- 1 prk (120 g) Valio Keittiön smetanaa
- ½ rkl sinappia
- 1 tl sokeria
- mustapippuria myllystä
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä jauheliha, korppujauhot ja kermaviili. Sekoita. Lisää hienonnettu purjo, muna ja mausteet. Anna taikinan turvota n. 10 min
- Kuutioi juusto. Muotoile taikinasta lihapullia. Lado pullat pellille leivinpaperin päälle. Paina jokaisen pullan päälle juustokuutio tai sulje kuutio pullan sisään.
- Kypsennä 225 asteessa n. 20 min. Valmista kastike yhdistämällä aineet keskenään.
- Tarjoa lihapullia sinappikastikkeen ja perunasoseen tai mausteisten viipaleperunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
185 kcal
Proteiini
13,4 g
Hiilihydraatti
4,7 g
Rasva
12,4 g
Tyydyttynyt rasva
6,6 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.