Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 ruukku jääsalaattia
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 1-2 tl hunajaa
- 0 kg sitruunapippuria
- 6 croissanteja
-
9-12
Valio Polar® Täyteläinen viipaleitaValio Polar® Täyteläinen on luonteikas juusto, jossa emmentalille tyypilliset pähkinäiset vivahteet yhdistyvät goudan täyteläisyyteen. Se…
- 2-3 tomaattia
- n. 110 g (1,5 dl) oliiveja
- 0 kg basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Huuhtele ja kuivaa salaatinlehdet. Mausta jogurtti hunajalla ja sitruunapippurilla
- Halkaise croissantit. Lisää alapuolikkailla jogurttia ja salaattia. Asettele puolitetut juusto- ja tomaattiviipaleet sekä viipaloidut oliivit päälle.
- Valuta päälle vielä hieman jogurttia. Viimeistele basilikalla. Laita kannet päälle.
- Tarjoa esim. café au lait'n kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
224 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
11,9 g
Rasva
16,8 g
Tyydyttynyt rasva
7,3 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sitruunapippuria
- basilikaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.