Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
150 g
Valio Polar® 15% vähemmän suolaa juustoValio Polar® on saanut innoituksensa pohjoisesta luonnosta, joka ei tunne kompromisseja. Se on juusto, jonka…
- 2 omenaa
- 1-2 rkl kuivattuja karpaloita tai rusinoita
- ½ dl kuorellisia manteleita tai mantelilastuja
Kastike
-
2 dl
Valio Keittiön kreikkalaista jogurttiaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 tl vaaleaa siirappia
- ripaus kanelia
- ripaus suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa juusto kuutioiksi tai tikkumaisiksi paloiksi.
- Kuori ja paloittele omenat. Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.
- Yhdistä juusto- ja omenapalat sekä karpalot kulhossa.
- Sekoita kastikeainekset. Lisää salaatin joukkoon.
- Rouhi mantelit ja paahda ne kuivalla, pinnoitetulla pannulla.
- Viimeistele salaatti paahdetulla mantelirouheella.
- Tarjoa salaatti alku- tai lisukeruokana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
118 kcal
Proteiini
7,9 g
Hiilihydraatti
6,1 g
Rasva
6,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kanelia
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.