Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
1 h 10 min
Yhteensä
1 h 50 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 1 dl vettä
- ¼ pkt hiivaa
- ¼ tl suolaa
- 1 rkl oreganoa
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2½ dl vehnäjauhoja
Täyte
- 1 sipuli
- 3 valkosipulin kynttä
- 150 g pinaattia tai nokkosta ryöpättynä
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
-
1 dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 3 kananmunaa
- 1½ rkl oreganoa
- ½ tl mustapippurirouhetta
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kädenlämpöiseen veteen hiiva, mausteet ja Oivariini. Lisää jauhot ja alusta taikina kimmoisaksi. Anna taikinan nousta liinan alla kaksinkertaiseksi.
- Vaivaa taikina jauhotetulla pöydällä ja kauli tai taputtele pyöreäksi, halkaisijaltaan n. 26 - 28 cm:n piirasvuokaan sopivaksi. Nosta taikina vuokaan ja levitä sitä myös vuoan reunoille. Anna taikinan kohota liinan alla täytteen valmistamisen ajan.
- Hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet. Paista ryöpättyä pinaattia tai nokkosta ja sipulia Oivariini rasvassa, kunnes sipuli hiukan pehmenee.
- Ota pannu levyltä ja sekoita joukkoon täytteen muut ainekset, viimeisenä valutetut juustokuutiot. Kaada täyte taikinapohjalle vuokaan.
- Paista 200 asteessa n. 40 min. Tarjoa salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
143 kcal
Proteiini
6,5 g
Hiilihydraatti
11,5 g
Rasva
7,6 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.