Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 15 pientä ruisleipästä
-
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® viherpippuri sulatejuustoValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 80 g ohuita viipaleita kylmäsavuporoa
Balsamicosipuli
- 1 iso punasipuli
- 2 rkl balsamiviinietikkaa
- 2 rkl hunajaa
- 1 rkl öljyä
- 2 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
- ripaus suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin balsamicosipuli. Kuori ja leikkaa sipuli mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Anna maustua vähintään tunnin ajan.
- Leikkaa Koskenlaskija n. 1 cm:n paksuiksiksi viipaleiksi. Laita yksi viipale Koskenlaskijaa sekä kylmäsavuporoa jokaisen ruisnapin päälle. Nosta juusto-porotapakset leivinpaperille uunipellille.
- Paista uunissa 225 asteessa n. 5 min, kunnes Koskenlaskija hieman pehmenee. Ota uunista. Laita päälle balsamicosipulirenkaita.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
197 kcal
Proteiini
11,5 g
Hiilihydraatti
10,2 g
Rasva
11,9 g
Tyydyttynyt rasva
5,8 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
1,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.