Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juusto-porotapas ja balsamicosipulia

Pienet leipäset ovat oiva tarjottava illanistujaisiin. Makuyhdistelmä on vertaansa vailla.

Juusto-porotapas ja balsamicosipulia
Juusto-porotapas ja balsamicosipulia

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Balsamicosipuli

  • 1 iso punasipuli
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 rkl öljyä
  • 2 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
  • ripaus suolaa

Ohje

  1. Valmista ensin balsamicosipuli. Kuori ja leikkaa sipuli mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Anna maustua vähintään tunnin ajan.
  2. Leikkaa Koskenlaskija n. 1 cm:n paksuiksiksi viipaleiksi. Laita yksi viipale Koskenlaskijaa sekä kylmäsavuporoa jokaisen ruisnapin päälle. Nosta juusto-porotapakset leivinpaperille uunipellille.
  3. Paista uunissa 225 asteessa n. 5 min, kunnes Koskenlaskija hieman pehmenee. Ota uunista. Laita päälle balsamicosipulirenkaita.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 197 kcal
Proteiini 11,5 g
Hiilihydraatti 10,2 g
Rasva 11,9 g
Tyydyttynyt rasva 5,8 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 1,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search