Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juusto-pu­na­kaa­li­salaatti

Juusto-punakaalisalaatti sopii tarjottavaksi raikkaana lisäkesalaattina aterialla.

Juusto-punakaalisalaatti
Juusto-punakaalisalaatti

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 200 g punakaalia
  • 1  (100 g) punasipuli
  • 2 verigreippiä
  • 150 g
    Valio Ritari® on luonteikas kermajuusto, jota kypsytetään aina vähintään yhdeksän kuukautta. Sen maku on ylväs,…
    Valio Ritari® e300 g
  • 1 ruukku rapeaa salaattia
  • 100 g (2 dl) pekaanipähkinöitä

Kastike

  • ½ prk (à 400 g)
    Paksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
    Valio Keittiön turkkilainen jogurtti 400 g laktoositon
  • ½ rkl sokeria
  • 1 tl limetti- tai sitruunamehua
  • mustapippuria myllystä
  • 1 rkl sinappia
  • 200 g punakaalia
  • 1  (100 g) punasipuli
  • 2 verigreippiä
  • 150 g Valio Ritari® juustoa
  • 1 ruukku rapeaa salaattia
  • 100 g (2 dl) pekaanipähkinöitä

Kastike

  • ½ prk (à 400 g) Valio turkkilaista jogurttia
  • ½ rkl sokeria
  • 1 tl limetti- tai sitruunamehua
  • mustapippuria myllystä
  • 1 rkl sinappia

Ohje

  1. Leikkaa punakaali aivan ohuiksi suikaleiksi, käytä veistä tai juustohöylää. Halkaise punasipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kuori verigreipit ja leikkaa niistä kalvottomia paloja tai viipaleita. Kuutioi juusto. Huuhdo ja valuta salaatti.
  2. Aseta salaatinlehdet tarjoilukulhon reunoille. Aseta kaikki ainekset kerroksittain maljaan. Ripottele päälle pähkinää.
  3. Sekoita kastikkeen aineet. Tarjoa kastike erikseen salaatin kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 147 kcal
Proteiini 5,8 g
Hiilihydraatti 3,9 g
Rasva 11,7 g
Tyydyttynyt rasva 4 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1