
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
50 g (0,66 dl)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
-
¼ dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2½ dl (karkeita) vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Täyte
- 100 g purjoa
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 150 g kylmäsavustettua kirjolohifileetä
- ½ dl tilliä hienonnettuna
-
200 g (2,66 dl)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
- 3 kananmunaa
-
1¾ dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- valkopippuria myllystä
- 100 g Valio voita
- 50 g (0,66 dl) Valio Emmental raastetta
- ¼ dl Valio Keittiön ruokakermaa 15 %
- 2½ dl (karkeita) vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Täyte
- 100 g purjoa
- 15 g Valio voita
- 150 g kylmäsavustettua kirjolohifileetä
- ½ dl tilliä hienonnettuna
- 200 g (2,66 dl) Valio Emmental raastetta
- 3 kananmunaa
- 1¾ dl Valio Keittiön ruokakermaa 15 %
- valkopippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita pehmeään voihin juustoraaste, ruokakerma ja yhdistetyt kuivat aineet. Levitä taikina voideltuun, halkaisijaltaan n. 24 cm:n suuruiseen vuokaan.
- Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi ja hauduta pehmeäksi voissa. Suikaloi kala ja levitä piiraspohjalle purjon, tillin ja juustoraasteen kanssa.
- Sekoita munat kerman kanssa ja mausta valkopippurilla. Kaada vuokaan. Kypsennä 200 asteessa n. 40 minuuttia tai kunnes piiraan pinta on saanut kauniin värin.
- Tarjoile lämpimänä esim. salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
280 kcal
Proteiini
12,6 g
Hiilihydraatti
14 g
Rasva
19,2 g
Tyydyttynyt rasva
10,3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- valkopippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.