Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juusto-yrttivoipatonki

Valmiiseen patonkiin saat herkullisuutta, kun täytät sen voilla, juustolla, valkosipulilla ja persiljalla. Nauti patonkia salaattiaterian lisäkkeenä.

Juusto-yrttivoipatonki
Juusto-yrttivoipatonki

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 iso patonki

Juusto-yrttivoi

  • 40 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • ½ pussia (à 130 g)
    Valio Mustaleima™ raastetta
    Valio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
    Valio Mustaleima™ e130 g raaste
    Voit kokeilla myös:
  • 1 valkosipulin kynsi
  • ½ dl tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Leikkaa patonkiin syvä pitkittäisviilto, älä leikkaa aivan pohjaan saakka. Yhdistä pehmeään voihin juusto, hienonnettu valkosipulin kynsi sekä persilja
  2. Täytä viilto juusto-yrttivoilla. Kääri patonki alumiinifolioon.
  3. Kuumenna 200 asteessa n. 15 min.
  4. Leikkaa patonki paloiksi ja tarjoa esim. salaatin kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 323 kcal
Proteiini 10,7 g
Hiilihydraatti 44,3 g
Rasva 10,7 g
Tyydyttynyt rasva 5,8 g
Ravintokuitu 2,4 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search