Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 iso patonki
Juusto-yrttivoi
-
40 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
½ pussia (à 130 g)
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
Voit kokeilla myös:- ½ pussia (à 150 g) Valio AURA® murua
- 1 valkosipulin kynsi
- ½ dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa patonkiin syvä pitkittäisviilto, älä leikkaa aivan pohjaan saakka. Yhdistä pehmeään voihin juusto, hienonnettu valkosipulin kynsi sekä persilja
- Täytä viilto juusto-yrttivoilla. Kääri patonki alumiinifolioon.
- Kuumenna 200 asteessa n. 15 min.
- Leikkaa patonki paloiksi ja tarjoa esim. salaatin kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 323 kcalProteiini 10,7 gHiilihydraatti 44,3 gRasva 10,7 gTyydyttynyt rasva 5,8 gRavintokuitu 2,4 gSuola 1,2 gTiedot ovat suuntaa antavia.Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissaKysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.