Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
dl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
-
3 (n. 60 g)
Valio Koskenlaskija® cheddar viipalettaValio Koskenlaskija® on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta 1933.…
- 2 rkl vaaleaa suurustejauhetta (Maizena)
Tarjoiluun
- 0 kg porkkanaa
- 0 kg kukkakaalia
- 0 kg paprikaa
- 0 kg varsiselleriä
Jaa resepti
Ohje
- Kaada ruokakerma paksupohjaiseen teräskattilaan. Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi. Lisää juustoviipaleet paloiteltuina. Sekoita kunnes sulaa.
- Ripota joukkoon suurustejauhe. Anna kiehua 1 min, sekoita. Anna jäähtyä haaleaksi.
- Kaada dippi kulhoon. Leikkaa porkkanoista tikkuja, kukkakaalista nuppuja, paprikasta suikaleita ja varsiselleristä paloja.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
149 kcal
Proteiini
5,7 g
Hiilihydraatti
7,9 g
Rasva
10,6 g
Tyydyttynyt rasva
6,2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- porkkanaa
- kukkakaalia
- paprikaa
- varsiselleriä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.