Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 650 g marinoituja broilerin fileesuikaleita
- 4-5 kesäsipulia varsineen
- 2 omenaa
- 1 iso paprika
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kippari®Valio Keittiön laktoositon ruokakerma Kippari® sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
-
1-2 dl
Valio ananastäysmehuaValio ananastäysmehu on aamuhetkien virkistäjä, joka maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100 %,…
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna Oivariini paistokasarissa tai muurikassa. Paista broilerisuikaleet yhdessä tai kahdessa erässä.
- Lisää joukkoon reilun kokoiseksi paloitellut sipulit ja omenat sekä suikaloitu paprika. Paista kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.
- Lisää ruokakerma ja mehu. Keitä pari minuuttia. Hienonna osa sipulin varsista ruoan päälle
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
90 kcal
Proteiini
6,5 g
Hiilihydraatti
4,2 g
Rasva
5,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.