Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juustoinen jauheliha-perunavuoka

Helpot kiusausruuat ovat koko perheen suosikkeja. Niitä on helppo valmistaa kerralla suurempiakin määriä.

Juustoinen jauheliha-perunavuoka
Juustoinen jauheliha-perunavuoka

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 400 g jauhelihaa
  • 1-2 rkl
    Valio Oivariini® rasvaa
    Valio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
    Valio Oivariini® 400 g normaalisuolainen HYLA®
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl pippurisekoitusta
  • 1 pussi (500 g) peruna-sipulisekoitusta
  • 2 pussia (à 250 g) kasvissuikaleita
  • 2 dl
    Valio kevyempi pizzajuusto raastetta 17%
    Valmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio kevyempi pizzajuustoraaste on kevyempi vaihtoehto esimerkiksi pizzan päälle.…
    Valio kevyempi pizzajuusto 17 % e400 g raaste
  • 1 prk (2,5 dl)
    Valio ruokakermaa Kolme juustoa
    Laktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
    Valio Keittiön ruokakerma 2,5 dl kolme juustoa UHT laktoositon
  • 4 dl
    Valio kevytmaitoa
    Valio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
    Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l

Ohje

  1. Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa. Lisää siihen puolet suolasta ja pippurisekoituksesta
  2. Kaada peruna-sipulisekoitus, kasvissuikaleet ja juustoraaste uunivuokaan. Sekoita loput mausteet.
  3. Lisää jauheliha. Sekoita.
  4. Yhdistä juustokerma ja maito. Kaada vuokaan.
  5. Paista 225 asteessa 30 min. Alenna lämpö 175 asteeseen. Paista vielä n. 40 min. Painele paiston aikana pari kertaa lastalla, ettei pinta kuivu

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 98 kcal
Proteiini 5,4 g
Hiilihydraatti 7 g
Rasva 5,6 g
Tyydyttynyt rasva 2,6 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search