Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juustoinen jauheliha-pe­ru­navuoka

Helpot kiusausruuat ovat koko perheen suosikkeja. Niitä on helppo valmistaa kerralla suurempiakin määriä.

Juustoinen jauheliha-perunavuoka
Juustoinen jauheliha-perunavuoka

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 400 g jauhelihaa
  • 1-2 rkl
    Valio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
    Valio Oivariini® 400 g normaalisuolainen HYLA®
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl pippurisekoitusta
  • 1 pussi (500 g) peruna-sipulisekoitusta
  • 2 pussia (à 250 g) kasvissuikaleita
  • 2 dl
    Valmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio kevyempi pizzajuustoraaste on kevyempi vaihtoehto esimerkiksi pizzan päälle.…
    Valio kevyempi pizzajuusto 17 % e400 g raaste
  • 1 prk (2,5 dl)
    Laktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
    Valio Keittiön ruokakerma 2,5 dl kolme juustoa UHT laktoositon
  • 4 dl
    Valio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
    Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l
  • 400 g jauhelihaa
  • 1-2 rkl Valio Oivariini® rasvaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl pippurisekoitusta
  • 1 pussi (500 g) peruna-sipulisekoitusta
  • 2 pussia (à 250 g) kasvissuikaleita
  • 2 dl Valio kevyempi pizzajuusto raastetta 17%
  • 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Kolme juustoa
  • 4 dl Valio kevytmaitoa

Ohje

  1. Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa. Lisää siihen puolet suolasta ja pippurisekoituksesta
  2. Kaada peruna-sipulisekoitus, kasvissuikaleet ja juustoraaste uunivuokaan. Sekoita loput mausteet.
  3. Lisää jauheliha. Sekoita.
  4. Yhdistä juustokerma ja maito. Kaada vuokaan.
  5. Paista 225 asteessa 30 min. Alenna lämpö 175 asteeseen. Paista vielä n. 40 min. Painele paiston aikana pari kertaa lastalla, ettei pinta kuivu

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 98 kcal
Proteiini 5,4 g
Hiilihydraatti 7 g
Rasva 5,6 g
Tyydyttynyt rasva 2,6 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1