
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 500 g kampelaa tms. vaaleaa kalaa fileenä
- ½-1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 rkl sitruunamehua
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 200 g (4 dl) kuorittuja katkarapuja, MSC-sertifioitu sulatettuna
- tuoretta tilliä
- 500 g kampelaa tms. vaaleaa kalaa fileenä
- ½-1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 rkl sitruunamehua
- 2 dl Valio Keittiön ruokakermaa 15 %
- ½ pkt (à 250 g) Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoa
- 200 g (4 dl) kuorittuja katkarapuja, MSC-sertifioitu sulatettuna
- tuoretta tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Lado kalafileet voideltuun uunivuokaan ja mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla.
- Kuumenna kerma kattilassa ja lisää paloiteltu Koskenlaskija. Keitä hiljalleen sekoitellen kunnes seos on tasaista.
- Ripottele katkaravut kalafileiden päälle ja kaada kerma-juustoseos pinnalle. Nostele kalafileitä hieman niin, että kastike valuu tasaisesti joka puolella.
- Kypsennä 200 asteessa uunissa n. 20 minuuttia. Ripottele pintaan runsaasti tuoretta tilliä ennen tarjoilua. Tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
114 kcal
Proteiini
12,6 g
Hiilihydraatti
1 g
Rasva
6,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- tuoretta tilliä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.