Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 l kasvislientä
- 500 g keltaista talvikurpitsaa
- 2 sipulia
- 50 g juuriselleriä
- ¼ tl muskottia
- 1 rkl salviaa hienonnettuna
-
½ rasiaa (à 400 g)
Valio Polar® 9% levittyvää sulatejuustoaValio Polar® 9 % sulatejuusto on kevyt ja miellyttävästi levittyvä, voimakkaan ja raikkaan makuinen sulatejuusto.…
Paistetut salvianlehdet
- 0 kg tuoreita salvianlehtiä (isoja)
-
0 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Lisää kiehuvaan liemeen paloiteltu kurpitsa, sipulit ja juuriselleri. Anna kiehua kannen alla hiljalleen kypsäksi
- Mausta ja lisää juusto. Sekoita, kunnes juusto on sulanut. Soseuta keitto sauvasekoittimella samettisen pehmeäksi.
- Paista salvianlehtiä pannulla voissa n. 30 sek. Nosta talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva valuu pois ja lehdet rapeutuvat. Koristele keitto paistetuilla salvianlehdillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
29 kcal
Proteiini
2,4 g
Hiilihydraatti
1,3 g
Rasva
1,4 g
Tyydyttynyt rasva
0,7 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoreita salvianlehtiä
- Valio voita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.