Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juustoinen maissi-jau­he­li­hakeitto

Jauheliha on hyvä arkiruokien raaka-aine, sillä se on nopea valmistaa ja monesti myös varsin edullista.

Juustoinen maissi-jauhelihakeitto
Juustoinen maissi-jauhelihakeitto

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
  • 2 tl
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1 pussi (200 g) pakastesipulia
  • 1½ l vettä
  • 2 lihaliemikuutiota
  • 150 g kierrepastaa tai sarvimakaronia
  • 2 pussia (à 200 g) maissia
  • 1 tlk (70 g) tomaattipyreetä
  • ¼ tl jauhettua mustapippuria
  • ½ rasiaa (à 400 g)
    Valio Polar® 9 % sulatejuusto on kevyt ja miellyttävästi levittyvä, voimakkaan ja raikkaan makuinen sulatejuusto.…
    Valio Polar® Levittyvä 9 % e400 g maustamaton sulatejuusto laktoositon

Pinnalle

  • 1 dl tuoretta persiljaa
  • 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
  • 2 tl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 1 pussi (200 g) pakastesipulia
  • 1½ l vettä
  • 2 lihaliemikuutiota
  • 150 g kierrepastaa tai sarvimakaronia
  • 2 pussia (à 200 g) maissia
  • 1 tlk (70 g) tomaattipyreetä
  • ¼ tl jauhettua mustapippuria
  • ½ rasiaa (à 400 g) Valio Polar® 9% levittyvää sulatejuustoa

Pinnalle

  • 1 dl tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa tilavassa kattilassa. Lisää joukkoon sipuli ja anna sen kuullottua.
  2. Lisää vesi ja liemikuutiot. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää pasta. Anna kiehua hiljalleen, kunnes pasta on lähes kypsää.
  3. Lisää muut ainekset ja anna kiehua pari min. Sekoita. Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.
  4. Ripota pinnalle persiljasilppu. Tarjoa ruisleivän ja maidon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 71 kcal
Proteiini 4,9 g
Hiilihydraatti 7,3 g
Rasva 2,2 g
Tyydyttynyt rasva 0,9 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1