Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.14
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 15 dl vettä
-
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 100 g kylmäsavuporoa
- 1½ dl vehnäjauhoja
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 rkl riistafondia
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Kiehauta kattilassa 12 dl vedestä. Lisää veteen kuutioitu juusto ja monitoimikoneella tai sauvasekoittimella hienonnettu poro. Sekoita kunnes juusto on sulanut.
- Sekoita vehnäjauhot 3 dl:aan kylmää vettä. Kaada suurus ohuena nauhana keittoon koko ajan sekoittaen. Keitä 2 min sekoittaen. Lisää ruokakerma ja fondi.
- Mausta mustapippurilla ja hienonnetulla persiljalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
70 kcal
Proteiini
3,9 g
Hiilihydraatti
3,9 g
Rasva
4,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.