Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
37 min
Yhteensä
1 h 7 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.2
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 5 kananmunaa
-
5 dl
Valio Eila® kevytmaitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
- 1 dl vehnäjauhoja
- ¾ tl suolaa
-
150 g (3 dl)
Valio Salaneuvos® juustoaSalaneuvos oli Suomen suuriruhtinaskunnassa korkea-arvoinen virkamies, joka vartioi valtion salaisuuksia. Tarkkaan vartioitu on myös resepti…
Täyte
- 1 pkt (170 g) pekonia
- 200 g sieniä, esim. kantarelli tai siitake
- 1 (150 g) purjoa
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 1 tl pippurisekoitusta
-
1 prk (120 g)
Valio Keittiön smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
Pinnalle
-
50 g (1 dl)
Valio Salaneuvos® juustoaSalaneuvos oli Suomen suuriruhtinaskunnassa korkea-arvoinen virkamies, joka vartioi valtion salaisuuksia. Tarkkaan vartioitu on myös resepti…
Jaa resepti
Ohje
- Riko munat kulhoon, vatkaa rakenne rikki.
- Vatkaa joukkoon muut aineet, sekoita tasaiseksi.
- Kaada seos isolla leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle.
- Kypsennä 200 asteessa uunin keskiosassa n. 25 min.
- Täyte: Paista kuutioitu pekoni pannulla keskilämmöllä.
- Ota pekoni pannulta. Kuullota viipaloidut sienet sekä puhdistettu ja hienonnettu purjo pannulla Oivariini rasvassa.
- Ripota vehnäjauhot sienille. Sekoita. Lisää pippurisekoitus ja smetana.
- Levitä täyte munakkaalle. Kääri rullalle leivinpaperin avulla. Siirrä rulla lastan avulla takaisin uunipannulle leivinpaperin päälle.
- Ripota pinnalle juustoraaste. Kuorruta uunin keski- / yläosassa 225 asteessa n. 12 min tai kunnes juustosulaa ja saa väriä.
- Tarjoa salaatin kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
154 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatti
4,8 g
Rasva
11,3 g
Tyydyttynyt rasva
5,4 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.