Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juustoiset grillisipulit

Täytä sipulit ihanan juustoisella sienikastikkeella ja kietaise päälle pekonisuikaleet. Grilliruoka ei juuri tämän herkullisemmaksi muutu.

Juustoiset grillisipulit
Juustoiset grillisipulit

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 5 isoa sipulia

Sienikastike

  • 3 valkosipulin kynttä
  • 100 g tuoreita sieniä, esim. siitakesieniä tai kantarelleja
  • 15 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1 dl
    Valio Keittiön ruokakermaa 15 %
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon
  • ½ prk (à 250 g)
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamaton
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi e250 g maustamaton laktoositon
  • ½ dl tuoretta rakuunaa

Lisäksi

  • 1 pkt (170 g) pekonia

Ohje

  1. Kuori sipulit. Leikkaa päästä ohut "hattu" pois ja koverra sipuleiden sisältä pari kerrosta pois. Yritä pitää kanta ehjänä, jotta sipuli pysyy paremmin kasassa.
  2. Hienonna sipulin irrotettu sisäosa ja valkosipulit. Puhdista ja hienonna sienet.
  3. Laita sienet pannulle, kummenna keskilämmöllä, kunnes neste on haihtunut. Lisää voi ja sipulit. Kuullota pari min.
  4. Lisää ruokakerma ja Koskenlaskija. Sekoittele. Lisää lopuksi hienonnettu rakuuna.
  5. Täytä sipulit sienikastikkeella. Aseta päälle sipuleista leikatut hatut. Kääri ympärille 1 - 2 pekoniviipaletta.
  6. Grillaa keskilämmöllä n. 20 min tai kunnes sipuli on kypsynyt.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 111 kcal
Proteiini 4 g
Hiilihydraatti 3,5 g
Rasva 8,8 g
Tyydyttynyt rasva 4,3 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search