
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 200 g leipäjuustoa
- 180 g puolukoita tai karpaloita
- 1 dl valmista kinuskikastiketta
- ½ dl sokeria
Tarjoiluun
-
1 dl
Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9 %Valio vaahtoutuva vaniljakastike on lempeän vaniljainen jälkiruokakastike, joka maistuu herkulliselta kuohkeaksi vaahdotettuna esimerkiksi leivonnaisten seurassa.…
Voit kokeilla myös:-
1 dl Valio vispikermaa
-
- ½ tl vaniljasokeria
- kanelia
- 200 g leipäjuustoa
- 180 g puolukoita tai karpaloita
- 1 dl valmista kinuskikastiketta
- ½ dl sokeria
Tarjoiluun
- 1 dl Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9 %
- ½ tl vaniljasokeria
- kanelia
Jaa resepti
Ohje
- Anna juuston valua talouspaperin päällä ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Sokeroi puolukat, tarkista makeus.
- Jaa juustokuutiot ja puolukat annosmaljoihin. Kaada päälle kinuskia.
- Vaahdota kerma ja mausta vaniljasokerilla tai vatkaa vaniljakastike vaahdoksi. Lusikoi vaahto annosten päälle ja ripota koristeeksi kanelia. Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
225 kcal
Proteiini
7,1 g
Hiilihydraatti
22 g
Rasva
11,8 g
Tyydyttynyt rasva
7,6 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kanelia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.