Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juustoiset jälkiruokamaljat

Suomalainen juustoleipä ja puolukka taipuvat hyvin jälkiruoaksi.

Juustoiset jälkiruokamaljat
Juustoiset jälkiruokamaljat

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 200 g leipäjuustoa
  • 180 g puolukoita tai karpaloita
  • 1 dl valmista kinuskikastiketta
  • ½ dl sokeria

Tarjoiluun

  • 200 g leipäjuustoa
  • 180 g puolukoita tai karpaloita
  • 1 dl valmista kinuskikastiketta
  • ½ dl sokeria

Tarjoiluun

  • 1 dl Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9 %
  • ½ tl vaniljasokeria
  • kanelia

Ohje

  1. Anna juuston valua talouspaperin päällä ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Sokeroi puolukat, tarkista makeus.
  2. Jaa juustokuutiot ja puolukat annosmaljoihin. Kaada päälle kinuskia.
  3. Vaahdota kerma ja mausta vaniljasokerilla tai vatkaa vaniljakastike vaahdoksi. Lusikoi vaahto annosten päälle ja ripota koristeeksi kanelia. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 225 kcal
Proteiini 7,1 g
Hiilihydraatti 22 g
Rasva 11,8 g
Tyydyttynyt rasva 7,6 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1