Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juustoiset mustaheruk­kaleivät

Nauti mustaherukkaleipiä alkunaposteltavina ennen ateriaa, tai vaikka iltapäiväteen kanssa.

Juustoiset mustaherukkaleivät
Juustoiset mustaherukkaleivät

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 10 viipaletta makeaa limppua
  • 1 dl mustaherukkahilloa
  • ⅓ pkt (à 350 g)
    Valio Luostari® on lempeä ja kermainen Port Salut -juusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet vähintään 1,5…
    Valio Luostari® e350 g
  • herneenversoja
  • 10 viipaletta makeaa limppua
  • 1 dl mustaherukkahilloa
  • ⅓ pkt (à 350 g) Valio Luostari® juustoa
  • herneenversoja

Ohje

  1. Leikkaa leipäviipaleet puoliksi. Sivele pintaan hilloa tai marmeladia. Leikkaa juustosta sopivan kokoisia viipaleita ja asettele kauniisti leipien päälle
  2. Koristele herneenversoilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 292 kcal
Proteiini 11,8 g
Hiilihydraatti 40 g
Rasva 9 g
Tyydyttynyt rasva 4,9 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1