
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 10 viipaletta makeaa limppua
- 1 dl mustaherukkahilloa
-
⅓ pkt (à 350 g)
Valio Luostari® juustoaValio Luostari® on lempeä ja kermainen Port Salut -juusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet vähintään 1,5…
- herneenversoja
- 10 viipaletta makeaa limppua
- 1 dl mustaherukkahilloa
- ⅓ pkt (à 350 g) Valio Luostari® juustoa
- herneenversoja
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa leipäviipaleet puoliksi. Sivele pintaan hilloa tai marmeladia. Leikkaa juustosta sopivan kokoisia viipaleita ja asettele kauniisti leipien päälle
- Koristele herneenversoilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
292 kcal
Proteiini
11,8 g
Hiilihydraatti
40 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4,9 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- herneenversoja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.