Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
12 min
Yhteensä
32 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoValio Viola® kevyt aurinkokuivattu tomaatti on helppo tapa tuoda auringon kypsyttämien tomaattien lempeä, makea ja…
- 2 kananmunaa
- 2¾ dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- ½ tl suolaa
- ½ tl kuivattua timjamia
-
1 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Päälle
-
2 dl
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa tuorejuuston joukkoon munat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vuorotellen maidon kanssa tuorejuusto-munaseokseen
- Jaa taikina muffinivuokiin ja ripottele päälle juustoraaste. Paista 200 asteessa n. 12 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
230 kcal
Proteiini
11,7 g
Hiilihydraatti
24,3 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4,5 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.