Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
1
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 pkt (à 500 g) voitaikinaa
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 8 kivetöntä kalamata-oliivia
- 1 (150 g) keltainen paprika
- 2 rkl tuoretta oreganoa
- 2 valkosipulin kynttä
Voiteluun
- 0 kg kananmunaa
Koristeluun
- 0 kg unikonsiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Ota voitaikina sulamaan.
- Hienonna täytettä varten salaattijuusto, oliivit, paprika, oregano ja purista joukkoon valkosipulin kynnet
- Kauli sulanut voitaikina ohueksi levyksi ja ota siitä pohjia pyöreällä joulutorttumuotilla.
- Jaa pohjille täyte, voitele reunat munalla ja sulje pasteijat hyvin.
- Lado pasteijat pellille, voitele munalla ja ripottele päälle unikonsiemeniä.
- Paista 225 asteessa 10 - 15 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
357 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
23,1 g
Rasva
26,7 g
Tyydyttynyt rasva
14,2 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kananmunaa
- unikonsiemeniä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.