Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 10 min
Yhteensä
1 h 40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
2.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
uunipellillinen
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
300 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 7½ dl vehnäjauhoja
- 1 dl kylmää vettä
Täyte
- 1 pkt pekonia
- 8 kananmunaa
-
1 pussia (400 g)
Valio Emmental punaleima raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
-
2 prk (à 200 g)
Valio Keittiön kermaviiliä laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Valio Keittiön laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti…
-
2 prk (à 3.3 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ¾ tl suolaa
Koristeluun
- 0 kg salaatti- tai versosekoitusta
- 0 kg mansikoita
- ½ dl oliiviöljyä
- 2 rkl vihreää pestoa
- 1 dl pinjansiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita pehmeään voihin jauhot ja kylmä vesi.
- Laita reunalliselle uunipellille leivinpaperi. Taputtele taikina paperille ja ylös reunoille.
- Esipaista pohjaa uunin alatasolla 200 asteessa 10 min.
- Paahda pekonit, hienonna. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää pekonimuru, juustoraaste, kermaviili, kerma ja suola. Sekoita hyvin.
- Kaada täyte vuokaan.
- Kypsennä uunin alatasolla 200 asteessa n. 35 min tai kunnes kypsä ja pinta on saanut väriä.
- Anna jäähtyä. Leikkaa annospaloiksi ja koristele tuoreilla versoilla ja mansikoilla. Yhdistä öljy ja pesto. Pirskottele palojen pinnalle. Viimeistele pinjansiemenillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
326 kcal
Proteiini
9,3 g
Hiilihydraatti
12,7 g
Rasva
26,4 g
Tyydyttynyt rasva
13,4 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- salaatti- tai versosekoitusta
- mansikoita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.