
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 10 min
Yhteensä
1 h 40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
uunipellillinen
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
-
300 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 7½ dl vehnäjauhoja
- 1 dl kylmää vettä
Täyte
- 1 pkt pekonia
- 8 kananmunaa
-
1 pussia (400 g)
Valio Emmental punaleima raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
-
2 prk (à 200 g)
Valio Keittiön kermaviiliä laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Valio Keittiön laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti…
-
2 prk (à 3.3 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ¾ tl suolaa
Koristeluun
- salaatti- tai versosekoitusta
- mansikoita
- ½ dl oliiviöljyä
- 2 rkl vihreää pestoa
- 1 dl pinjansiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita pehmeään voihin jauhot ja kylmä vesi.
- Laita reunalliselle uunipellille leivinpaperi. Taputtele taikina paperille ja ylös reunoille.
- Esipaista pohjaa uunin alatasolla 200 asteessa 10 min.
- Paahda pekonit, hienonna. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää pekonimuru, juustoraaste, kermaviili, kerma ja suola. Sekoita hyvin.
- Kaada täyte vuokaan.
- Kypsennä uunin alatasolla 200 asteessa n. 35 min tai kunnes kypsä ja pinta on saanut väriä.
- Anna jäähtyä. Leikkaa annospaloiksi ja koristele tuoreilla versoilla ja mansikoilla. Yhdistä öljy ja pesto. Pirskottele palojen pinnalle. Viimeistele pinjansiemenillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
326 kcal
Proteiini
9,3 g
Hiilihydraatti
12,7 g
Rasva
26,4 g
Tyydyttynyt rasva
13,4 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- salaatti- tai versosekoitusta
- mansikoita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.