Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juustoritarit

Nämä suolaiset ritarit maistuvat mainiosti iltapalaksi raikkaan salaatin kanssa.

Juustoritarit
Juustoritarit

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 8 viipaletta paahtoleipää
  • 4 viipaletta
    Valio Kappeli® juustoa
    Pehmeän samettinen ja miedosti hapan Valio Kappeli® tuotiin Suomen markkinoille vuonna 2012. Siihen asti sen…
    Valio Kappeli® e300 g
  • 2 dl
    Valio maitoa
    Valio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
    Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l
  • 1 kananmuna
  • ripaus suolaa
  • ripaus rouhittua mustapippuria

Paistamiseen


Ohje

  1. Pane paksut juustoviipaleet kahden paahtoleipäviipaleen väliin. Huom! leipä saa olla hiukan kuivahtanutta.
  2. Vatkaa maito ja muna keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Kasta leivät munamaitoon ja paista kauniin kullanruskeiksi paistinpannulla oivariini rasvassa.
  4. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 233 kcal
Proteiini 12,2 g
Hiilihydraatti 11,6 g
Rasva 15,1 g
Tyydyttynyt rasva 8,5 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • Valio Oivariini® juoksevaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search