Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juustorullaleivät

Juusto on hyvä välipala, se maistuu kaikille naposteluruokana. Yhdistä juustoviipaleeseen kasvista tai hedelmää ja kiinnitä cocktailtikuilla pieniin ruisleipiin. Juustoviipaleet ovat taipuisia, kun otat pakkauksen ajoissa huoneenlämpöön.

Juustorullaleivät
Juustorullaleivät

Ainesosat

pientä leipää

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Kurkku-juustorullaleivät

  • 0 kg jääsalaattia ja punamangoldia
  • 1 pala kurkkua
  • 4
    Valio Emmental sinileima viipaletta
    Kansainvälistäkin arvostusta saanut Valio Emmental sinileima on Suomen suosituin emmentaljuusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet perinteisellä…
    Valio Emmental sinileima e300 g viipale

Hedelmä-juustorullaleivät

  • 75 g persimonia tai sharon-hedelmää, persikkaa tai makeaa omenaa
  • 4
    Valio Emmental punaleima viipaleita
    Valio Emmental punaleima juustoviipaleet ovat voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevinä viipaleina. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
    Valio Emmental punaleima e275 g viipale

Lisäksi

  • 0 kg cocktailtikkua

Ohje

  1. Ota juusto huoneenlämpöön vähän ennen kuin alat valmistaa leipiä. Näin juustoviipaleet ovat taipuisia. Pidä pakkaus kuitenkin suljettuna, niin juusto ei kuivu.
  2. Voitele leipäviipaleet. Leikkaa ne kahtia.

Kinkku-juustorullaleivät

  1. Huuhdo ja kuivaa salaatinlehdet. Leikkaa kurkusta juustoviipaleen mittaisia tankoja.
  2. Kääri kurkun ja salaatin ympärille juustoviipaleet. Kiinnitä rullat cocktailtikulla leipään.

Hedelmä-juustorullaleivät

  1. Kuori hedelmä tai suikaloi paprika. Leikkaa hedelmästä sormenvahvuista tankoa.
  2. Kääri hedelmätangot tai paprikasuikaleet juustoviipaleiden sisään. Kiinnitä cocktailtikuilla leipään.

Vinkki

Tarjoa pelkät täytetyt, cocktailtikuilla kiinnitetyt juustorullat sellaisenaan juustotarjoilun osana, välipalana tai napostelupaloina

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 168 kcal
Proteiini 9,2 g
Hiilihydraatti 13,9 g
Rasva 7,9 g
Tyydyttynyt rasva 4,5 g
Ravintokuitu 2,4 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • Valio Oivariini® Herkku levitettä
  • jääsalaattia
  • cocktailtikkua
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search