
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Salaatti
- 1 ruukku roomansalaattia
- 1 dl (50 g) saksanpähkinöitä
- 1 rasia (100 g) ananaskirsikoita
- 200 g viinirypäleitä
- 2 (300 g) omenaa
-
150 g
Valio Kappeli® juustoaPehmeän samettinen ja miedosti hapan Valio Kappeli® tuotiin Suomen markkinoille vuonna 2012. Siihen asti sen…
Voit kokeilla myös:-
150 g Valio Luostari® juustoa
-
-
½ pkt (à 150 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
Kanelisiirappi
-
3 dl
Valio Hedelmätarha® omenatäysmehua luomuValio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehu on lempeän raikas aloitus päivälle! Laadukas, väriltään utuinen "cloudy" täysmehu luomuomenoista.
- ½ dl sokeria
- 2 kanelitankoa
- ½ rkl sitruunamehua
Salaatti
- 1 ruukku roomansalaattia
- 1 dl (50 g) saksanpähkinöitä
- 1 rasia (100 g) ananaskirsikoita
- 200 g viinirypäleitä
- 2 (300 g) omenaa
- 150 g Valio Kappeli® juustoa
- ½ pkt (à 150 g) Valio AURA® juustoa
Kanelisiirappi
- 3 dl Valio Hedelmätarha® omenatäysmehua luomu
- ½ dl sokeria
- 2 kanelitankoa
- ½ rkl sitruunamehua
Jaa resepti
Ohje
Salaatti
- Pese, kuivaa ja revi salaatti.
- Rouhi pähkinöitä halutessasi vähän pienemmiksi.
- Poista ananaskirsikoista kuivat lehdet. Puolita hedelmät, jos ne ovat kovin isoja.
- Puolita pestyt viinirypäleet.
- Kuori omenat tarvittaessa ja kuutioi ne.
- Leikkaa juusto kuutioiksi tai viipaloi lastuiksi. Murenna AURA juusto paloiksi.
- Rakenna salaatti kerroksittain laakealle vadille tai annoslautasille. Valuta päälle kanelisiirappia.
- Tarjoa buffet-pöydässä tai pikkuruokana esim. patongin kanssa.
Kanelisiirappi
- Laita kattilaan mehu, sokeri ja kanelitangot.
- Keitä ilman kantta 20 min tai kunnes seos alkaa muuttua siirappimaiseksi. Huom. siirappi sakenee jäähtyessään.
- Poista kanelitangot. Mausta sitruunamehulla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
129 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
10,1 g
Rasva
7,6 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.