Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 pala (170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
-
½ pkt (à 350 g)
Valio Luostari® juustoaValio Luostari® on lempeä ja kermainen Port Salut -juusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet vähintään 1,5…
-
½ pkt (à 350 g)
Valio Juhla® cheddar juustoaValio Juhla® cheddar on Valion juustomestarien taidonnäyte vaativaan herkutteluun: pitkään kypsytetty, hienostuneen hapan ja hedelmäisen…
Lisäksi
- 1 dl marmeladia, esim. Sitruunainen porkkanamarmeladi
- 50 g minisalaattisekoitusta
Jaa resepti
Ohje
- Ota juustot huoneenlämpöön temperoitumaan n. 2 h ennen tarjoilua.
- Leikkaa juustoista paloja tai asettele kokonaisina tarjoiluvadille. Laita marmeladia erilliseen kulhoon. Koristele minisalaattisekoituksella.
- Nauti hyvässä seurassa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
307 kcal
Proteiini
17,6 g
Hiilihydraatti
8,2 g
Rasva
22,5 g
Tyydyttynyt rasva
13,2 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
1,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.