Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
300 g
Valio Salaneuvos® Vanhempi juustoaValio Salaneuvos® Vanhempi on tehty samalla tinkimättömyydellä, jolla Pietari Suuren parhaat virkamiehet vartioivat salaisuuksiaan. Juustomestarimme…
-
300 g
Valio Polar® Täyteläinen juustoaValio Polar® Täyteläinen on luonteikas juusto, jossa emmentalille tyypilliset pähkinäiset vivahteet yhdistyvät goudan täyteläisyyteen. Se…
- 200 g sydänsuklaanappeja
- ½ dl juoksevaa hunajaa
- 1 dl pekaanipähkinöitä
- ½ dl pakastekuivattua mansikkaa tai mustikkaa
Koristeluun
- 0 kg ruusun terälehtiä
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa juustot n. 0,5 - 0,7 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Ota viipaleista sydänmuotilla paloja.
- Asettele juustopalat tarjoiluvadille sydämen muotoon. Reunusta sydänsuklaanapeilla. Viimeistele hunajalla, murskatuilla pähkinöillä ja kuivatuilla marjoilla.
- Koristele vati halutessasi ruusun terälehdillä. (Huom! Varmista ruusujen elintarvikekelpoisuus)
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
413 kcal
Proteiini
20,3 g
Hiilihydraatti
19,1 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- ruusun terälehtiä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.