Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juustotatit

Villitse juuston ystävät. Hauska, mutta samalla harkittu makuyhdistelmänä aikuiseen makuun. Ohjeeseen on valittu kaksi juustovaihtoehtoa, joista juustotatit on helppo tehdä ja joiden maut sopivat muihin raaka-aineisiin.

Juustotatit
Juustotatit

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Lisäksi

  • 0 kg cocktailtikkua

Ohje

  1. Liota luumuja rommissa tai glögissä 4 h tai yön yli.
  2. Valuta luumut lävikössä.
  3. Ota omenaporalla juustosta paloja juustotattien jaloiksi.
  4. Ripottele leikkuulaudalle kanelia ja kieritä siinä juustopalat.
  5. Tikuta luumu jokaisen juustojalan päälle.
  6. Tarjoa cocktailpalana, alkuruokana, osana juustotarjoilua tai jälkiruokana.

Vinkki

Jäljelle jääneen juuston voi hienontaa ja käyttää muihin ruokiin, kuten lämpimiin voileipiin, munakkaisiin, lasagneen, makaronilaatikkoon, pizzaan, juustokastikkeeseen tai -keittoon.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 281 kcal
Proteiini 13,9 g
Hiilihydraatti 11,3 g
Rasva 13,9 g
Tyydyttynyt rasva 8,3 g
Ravintokuitu 2,7 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • cocktailtikkua
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search