
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 30 kuivattuja kivettömiä luumuja
-
1½ dl
tummaa rommiaVoit kokeilla myös:
- 1½ dl Valio tummaa glögiä
-
1 pkt (350 g)
Valio Polar® Täyteläinen juustoaValio Polar® Täyteläinen on luonteikas juusto, jossa emmentalille tyypilliset pähkinäiset vivahteet yhdistyvät goudan täyteläisyyteen. Se…
Voit kokeilla myös:-
1 pkt (500 g) Valio Luomu™ maasdam juustoa
-
- 1 tl jauhettua kanelia
Lisäksi
- cocktailtikkua
- 30 kuivattuja kivettömiä luumuja
- 1½ dl tummaa rommia
- 1 pkt (350 g) Valio Polar® Täyteläinen juustoa
- 1 tl jauhettua kanelia
Lisäksi
- cocktailtikkua
Jaa resepti
Ohje
- Liota luumuja rommissa tai glögissä 4 h tai yön yli.
- Valuta luumut lävikössä.
- Ota omenaporalla juustosta paloja juustotattien jaloiksi.
- Ripottele leikkuulaudalle kanelia ja kieritä siinä juustopalat.
- Tikuta luumu jokaisen juustojalan päälle.
- Tarjoa cocktailpalana, alkuruokana, osana juustotarjoilua tai jälkiruokana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
281 kcal
Proteiini
13,9 g
Hiilihydraatti
11,3 g
Rasva
13,9 g
Tyydyttynyt rasva
8,3 g
Ravintokuitu
2,7 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- cocktailtikkua
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.