Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juustotäytteiset lohitaskut

Kala sopii myös grilliin. Tee kirjolohipalaan viilto ja täytä se juustolla ja sipulilla. Helppoa ja maukasta!

Juustotäytteiset lohitaskut
Juustotäytteiset lohitaskut

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 6 palaa (à n. 150 g) nahallista kirjolohifileetä
  • 0 kg gourmet-suolahiutaleita

juustotäyte


Ohje

  1. Leikkaa kalapalat fileen/fileiden paksuimmasta päästä tai osta palat valmiina kaupasta.
  2. Tee jokaiseen palaan keskelle viilto nahkaan saakka, mutta jätä päät yhteen, jolloin muodostuu tasku.
  3. Mausta kalapalat suolalla.

Täyte

  1. Leikkaa kasvikset hyvin pieniksi kuutioiksi. Lisää juusto ja sekoita hyvin.
  2. Täytä kalataskut täytteellä.
  3. Kypsennä uunin keskitasolla 200 asteessa 15-20 minuuttia tai kunnes kypsä. Voit myös kypsentää kalan grillissä. Käsittele varoen, että täyte pysyy sisällä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 147 kcal
Proteiini 14,1 g
Hiilihydraatti 1 g
Rasva 9,6 g
Tyydyttynyt rasva 2,8 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • gourmet-suolahiutaleita
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search