Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 palaa (à n. 150 g) nahallista kirjolohifileetä
- 0 kg gourmet-suolahiutaleita
juustotäyte
- 10 cm:n pala purjoa
- 1-2 valkosipulin kynttä
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kolme pippuria tuorejuustoaValio Viola® kevyt kolme pippuria tuo lempeän pippurista makua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää…
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa kalapalat fileen/fileiden paksuimmasta päästä tai osta palat valmiina kaupasta.
- Tee jokaiseen palaan keskelle viilto nahkaan saakka, mutta jätä päät yhteen, jolloin muodostuu tasku.
- Mausta kalapalat suolalla.
Täyte
- Leikkaa kasvikset hyvin pieniksi kuutioiksi. Lisää juusto ja sekoita hyvin.
- Täytä kalataskut täytteellä.
- Kypsennä uunin keskitasolla 200 asteessa 15-20 minuuttia tai kunnes kypsä. Voit myös kypsentää kalan grillissä. Käsittele varoen, että täyte pysyy sisällä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
147 kcal
Proteiini
14,1 g
Hiilihydraatti
1 g
Rasva
9,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- gourmet-suolahiutaleita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.