
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
4 min
Yhteensä
14 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 12 maissitortillaa
-
1 dl
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chiliValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi chili on lempeän tulinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai…
Voit kokeilla myös: - kurpitsansiemeniä tai seesaminsiemeniä
- 12 maissitortillaa
- 1 dl Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chili
- kurpitsansiemeniä tai seesaminsiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Levitä tortillat leivinpaperin päälle uunipellille.
- Pirskota lusikalla päälle Koskenlaskija sulatejuustoraitoja. Jos sulatejuusto on liian jähmeää, voit notkistaa sitä tilkkasella vettä tai maitoa. Ripottele päälle siemeniä.
- Paista 250 uunin yläosassa 3 - 4 min. Ole tarkkana, että tortillat eivät pala.
- Saksi lämpimät tortillat pienemmiksi paloiksi (4 - 8 osaan). Anna jäähtyä ja kovettua.
- Tarjoa lisukkeena keiton tai salaatin kanssa tai pikkunaposteltavana esim. salsan kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
295 kcal
Proteiini
7,6 g
Hiilihydraatti
38,5 g
Rasva
11,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kurpitsansiemeniä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.