
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni150°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
uunipellillinen
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 3 isoa kananmunaa
- 1 dl seesaminsiemeniä
- 1 dl auringonkukansiemeniä
- ½ dl pellavansiemenrouhetta
- 1 dl kaurahiutaleita
- 1 dl ruisleseitä
- ½ dl mantelijauhetta
- 1 tl suolaa
Tarjoiluun
-
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
Voit kokeilla myös:
- 3 isoa kananmunaa
- 1 dl seesaminsiemeniä
- 1 dl auringonkukansiemeniä
- ½ dl pellavansiemenrouhetta
- 1 dl kaurahiutaleita
- 1 dl ruisleseitä
- ½ dl mantelijauhetta
- 1 tl suolaa
Tarjoiluun
- Valio Oivariini® rasvaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita ainekset kulhossa.
- Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Paista uunin keskiosassa 150 asteessa 20 min.
- Leikkaa levy annospaloiksi heti otettuasi sen uunista.
- Tarjoa jäähtynyt näkkileipä Oivariini rasvan tai tuorejuuston kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
378 kcal
Proteiini
16,3 g
Hiilihydraatti
7,4 g
Rasva
30,2 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
7,9 g
Suola
1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® rasvaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.