Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.17
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kakkupohja
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 5 luomu kananmunaa
- 2 dl sokeria
- 1¼ dl vehnäjauhoja
- ½ dl perunajauhoja
- ¾ dl kaakaojauhetta
- 1 tl leivinjauhetta
Voiteluun
-
0 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0 kg korppujauhoja
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.
- Yhdistä kuivat aineet kulhossa. Sekoita ne siivilän läpi munasokerivaahtoon. Nostele nuolijalla taikina tasaiseksi, vältä turhaa sekoittamista.
- Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan. Kypsennä uunin alaosassa 175 asteessa 40 min. Tarkista kypsyys tikulla; jos tikkuun ei tartu taikinaa, on kakku kypsä.
- Kumoa kakku leivinpaperille. Anna jäähtyä kunnolla. Leikkaa jäähtynyt kakku kolmeksi levyksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
254 kcal
Proteiini
7,8 g
Hiilihydraatti
42,6 g
Rasva
5,2 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Eila® voita
- korppujauhoja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.