Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 kananmunaa
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliäValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
2 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
- ½ tl suolaa
- 2 rkl kaakaojauhetta
- ¾ dl sokeria
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Tarjoiluun
- 0 kg vaniljajäätelöä
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää kermaviili ja maito sekä kuivat aineet. Lisää lopuksi Oivariini. Anna taikinan turvota 15 min.
- Kuumenna vohvelirauta. Voitele se pullasudin avulla voilla parin ensimmäisen vohvelin paistoa varten.
- Paista vohvelit, tarjoa kuumina jäätelön kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
178 kcal
Proteiini
4,9 g
Hiilihydraatti
22,1 g
Rasva
7,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- vaniljajäätelöä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.