Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.75
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaTaikina
-
125 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1½ dl vehnäjauhoja
- 1 pussi (1,5 dl = 105 g) perunasosejauhetta
-
1 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Kaali-juustotäyte
- 500 g kaalia, josta osa voi olla hapankaalia
- 1 iso sipuli
- 1 porkkana
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
1 pussi (150 g)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
- 1 kasvisliemikuutio
- 2 rkl siirappia
- 1 rkl meiramia
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 2 kananmunaa
-
1 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Jaa resepti
Ohje
- Nypi pehmeä voi ja kuivat aineet sekaisin. Sekoita joukkoon ruokakerma. Taputtele taikina pyöreän piirasvuoan (Ø 27 cm) pohjalle.
- Valmista täyte: Suikaloi kaali, hienonna sipuli ja pilko porkkana ohuiksi viipeleiksi tai suikaleiksi
- Lisää kattilaan Oivariini. Hauduta kaali, sipuli ja porkkana pehmeäksi kattilassa. Lisää joukkoon juusto, murennettu liemikuutio ja mausteet. Anna juuston sulaa hetki. Siirrä pois levyltä ja anna jäähtyä hieman. Tarkista maku.
- Sekoita munat ja ruokakerma joukkoon. Kaada täyte pohjalle.
- Kypsennä 200 asteessa n. 25 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
197 kcal
Proteiini
5,3 g
Hiilihydraatti
13,4 g
Rasva
13,2 g
Tyydyttynyt rasva
6,8 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.