Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 600 g kaalia
- 1 nippu (125 g) retiisejä
-
45 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ½ tl suolaa
- 1 rkl sitruunamehua
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 2 rkl fariinisokeria
Kastike
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliäValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 rkl fariinisokeria
- ½ dl tuoretta kirveliä tai ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Mausta kermaviili. Tarjoa ratatouillen kanssa. Ruoka sopii pääruoaksi tai lisäkkeeksi
- Paista kaalia kunnes se pehmenee hieman. Lisää retiisit. Anna hautua hetken sekoitellen. Kaaliin saa jäädä hieman purutuntua.
- Mausta suolalla, sitruunamehulla ja pippurilla.
- Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Viipaloi retiisit. Kuumenna voi vaalean ruskeaksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
97 kcal
Proteiini
1,6 g
Hiilihydraatti
7,8 g
Rasva
6,2 g
Tyydyttynyt rasva
3,6 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.