
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 30 min
Yhteensä
2 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 kg valkokaalia
- 1 dl vettä
- 300 g sipulia
- 400 g jauhelihaa
- 1¼ tl suolaa
- ¼ tl jauhettua valkopippuria
- 2 rkl meiramia
- 2 rkl siirappia
- 1 dl puuroriisiä
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
6 dl
Valio Eila® maitojuomaa 3%Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
Vuokaan
-
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 kg valkokaalia
- 1 dl vettä
- 300 g sipulia
- 400 g jauhelihaa
- 1¼ tl suolaa
- ¼ tl jauhettua valkopippuria
- 2 rkl meiramia
- 2 rkl siirappia
- 1 dl puuroriisiä
- 2 dl Valio Keittiön ruokakermaa 15 %
- 6 dl Valio Eila® maitojuomaa 3%
Vuokaan
- Valio Eila® voita
Jaa resepti
Ohje
- Suikaloi kaali. Laita kaalisuikaleet ja vesi isoon kattilaan.
- Kuumenna ja hauduta sitä kokoon kannen alla, n. 10 min.
- Hienonna sipulit. Ruskista sipuli ja jauheliha, lisää tarvittaessa hieman voita. Mausta suolalla, pippurilla ja meiramilla.
- Sekoita jauheliha-sipuliseos ja raaka riisi kaalin joukkoon.
- Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Lisää siirappi, ruokakerma ja maito.
- Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 175 asteessa n. 1 ½ h. Peitä vuoka tarvittaessa leivinpaperilla tai foliolla, jos pinta alkaa tummua liikaa.
- Tarjoa sokeroidun puolukkasurvoksen kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
90 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
6,5 g
Rasva
5,1 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Eila® voita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.