Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.22
tähteä viidestä
23 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaKermaviilivoitaikina
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliä laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Valio Keittiön laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti…
-
150 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 5 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
Täyte
- 1 kg kaalia
- 1 iso (150 g) sipuli
-
45 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 lihaliemikuutio
- 2-3 rkl siirappia
- 2 tl meiramia
- ½ tl pippurisekoitusta
- 1 tl suolaa
Voiteluun
- 1 kananmuna
- 0 kg seesaminsiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä kermaviili ja pehmeä voi. Lisää jauho-leivinjauheseos nopeasti sekoittaen. Kääri taikina suorakaiteeksi taputeltuna kelmun sisään ja laita jääkaappiin.
- Hienonna kaali ja sipuli ja kuullota voissa tilavassa kattilassa. Lisää joukkoon liemikuutio, siirappi ja mausteet. Hauduta, kunnes kaali on pehmeää. Tarkista täytteen maku, lisää mausteita tarvittaessa.
- Kauli taikina kahdeksi, n. 35 x 23 cm:n levyksi. Nosta pohjalevy uunipannulle leivinpaperille. Levitä sen päälle jäähtynyt täyte, ei ihan reunoja myöten. Voitele reunat munalla. Peitä piirakka kansilevyllä. Ummista haarukalla painelemalla reunat kiinni. Voitele pinta munalla ja pistele haarukalla. Ripota halutessasi pinnalle seesaminsiemeniä
- Paista 200 asteessa n. 20 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
166 kcal
Proteiini
3,3 g
Hiilihydraatti
16,3 g
Rasva
9,3 g
Tyydyttynyt rasva
5,2 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- seesaminsiemeniä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.