
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
45 min
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 9 lasagnelevyä
Kasviskastike
- 1 munakoiso
- 1 kesäkurpitsa
- 1 punainen paprika
- 1-2 porkkanaa
- 2 sipulia
- 3 valkosipulinkynttä
-
2-3 rkl (30 g)
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 1½ rkl oreganoa
Juustokastike
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ¾ dl vehnäjauhoja
-
8 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
1 pussi (150 g)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
- 1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 9 lasagnelevyä
Kasviskastike
- 1 munakoiso
- 1 kesäkurpitsa
- 1 punainen paprika
- 1-2 porkkanaa
- 2 sipulia
- 3 valkosipulinkynttä
- 2-3 rkl (30 g) Valio voita
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 1 pussi (150 g) Valio AURA® murua
- 1½ rkl oreganoa
Juustokastike
- 50 g Valio voita
- ¾ dl vehnäjauhoja
- 8 dl Valio maitoa
- 1 pussi (150 g) Valio Emmental raastetta
- 1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Suikaloi kasvikset ja hienonna sipulit sekä valkosipulin kynnet. Paista kasvikset ja sipulit voissa pannulla, älä ruskista. Lisää tomaattimurska ja juusto. Hauduta, kunnes kasvikset ovat sopivan pehmeitä. Lisää oregano.
- Valmista juustokastike. Sulata voi kattilassa ja kiehauta siinä jauhot. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Kuumenna sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Lisää juustoraaste ja mausteet. Sekoita, kunnes juusto on sulanut.
- Kaada voideltuun lasagnevuokaan kasviskastiketta ja lado päälle kolme lasagnelevyä. Lisää päälle juustokastiketta. Tee samanlaisia kerroksia, päällimmäiseksi juustokastiketta.
- Kypsennä 200 asteessa n. 45 min. Peitä vuoka paistamisen loppupuolella leivinpaperilla, ettei pinta tummu liikaa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
107 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
8,3 g
Rasva
5,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.