Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g kukkakaalia
- 300 g ruusukaalia
- 400 g pennepastaa tai fusillia
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
- ½ tl chilijauhetta
-
1 pkt (500 g)
Valio Arki® raejuustoaValio Hyvä suomalainen Arki® raejuusto riittoisassa pakkauksessa sopii monipuolisesti kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin,…
-
1 pussi (130 g)
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
- 0 kg suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 2 kananmunaa
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele kukkakaali lohkoiksi ja puolita ruusukaalit. Keitä kaaleja kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä 5 - 10 min. Kaalit saavat jäädä napakoiksi. Säästä keitinvesi pastan keittoon.
- Keitä pasta kaalien vedessä muutamaa minuuttia alle pakkauksen ohjeajan.
- Kuullota valkosipulia ja chilijauhetta hetken ajan Iivariini rasvassa esim. vokkipannulla. Lisää kaalit ja kypsennä ne pehmeäksi miedolla lämmöllä.
- Hienonna raejuusto esim. tehosekoittimessa hienoksi.
- Siirrä vokkipannu sivuun liedeltä ja lisää raejuusto, puolet juustoraasteesta sekä valutettu pasta. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita. Siirrä seos voideltuun uunivuokaan.
- Sekoita keskenään munat sekä loppu juustoraaste. Levitä seos pastavuoan pinnalle. Paista uunissa 200 asteessa n. 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin kullanruskea.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
131 kcal
Proteiini
8,5 g
Hiilihydraatti
14,8 g
Rasva
3,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,6 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.