Valmistusaika
Aktiivinen
50 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (400 g) pakasteseitiä
- ½ tl suolaa
- 1 pkt (120 g) fileepekonia
- 1 pussi (180 g) suikalejuureksia
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kippari®Valio Keittiön laktoositon ruokakerma Kippari® sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- ½ dl vettä
- ¼ tl mustapippuria
-
50 g (1 dl)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
Jaa resepti
Ohje
- Mausta kohmeiseksi sulatettu kala suolalla ja pane voideltuun vuokaan.
- Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 25 min.
- Suikaloi pekoni ja paista suikaleita pannulla keskilämmöllä. Lisää juurekset ja anna niiden kuumentua.
- Lisää ruokakerma, vesi ja pippuri. Kiehauta. Kaada seos kalan päälle ja ripota pinnalle juusto. Jatka kypsentämistä n. 20 min.
- Tarjoa Kala-pekonigratiini keitettyjen perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
105 kcal
Proteiini
10,4 g
Hiilihydraatti
1,8 g
Rasva
6,1 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.