Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kalakukkoleipäset

Täytä ruisleivät perinteisillä suomalaisilla mauilla. Maukkaat Koskenlaskijalla, kylmäsavulohella ja pekonilla täytetyt eväsleivät maistuvat retkieväinä.

Kalakukkoleipäset
Kalakukkoleipäset

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 6 ruisleipästä, pyöreää, esim. Reissumies
  • ½ rasiaa (à 200 g)
    Valio Koskenlaskija® levittyvää sulatejuustoa
    Valio Koskenlaskija® on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta 1933.…
    Valio Koskenlaskija® e200 g levittyvä sulatejuusto laktoositon
  • ½ dl hienonnettua tilliä
  • 1 ruukku salaattia esim. Romaine
  • 150 g kylmäsavulohiviipaleita
  • 1 pkt (120 g) kypsää fileepekonia

Ohje

  1. Avaa leivät ja voitele molemmat puolikkaat sulatejuustolla. Lisää alapuolikkaalle tilliä, salaatinlehtiä, kylmäsavulohta ja rapeaksi paistettua pekonia
  2. Paina toiset leipäpuolikkaat päälle. Kääri leivät kelmuihin tai paperiin.
  3. Tarjoa leipien kanssa termoskannuista kuumaa kaakaota.

Vinkki

Voit tarjota leipien kanssa termospullosta vaihtoehtoisesti Valio Viola® kasvissosekeittoa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 197 kcal
Proteiini 11,9 g
Hiilihydraatti 11,4 g
Rasva 11 g
Tyydyttynyt rasva 4,4 g
Ravintokuitu 3 g
Suola 1,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search