Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 ruisleipästä, pyöreää, esim. Reissumies
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Koskenlaskija® levittyvää sulatejuustoaValio Koskenlaskija® on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta 1933.…
- ½ dl hienonnettua tilliä
- 1 ruukku salaattia esim. Romaine
- 150 g kylmäsavulohiviipaleita
- 1 pkt (120 g) kypsää fileepekonia
Jaa resepti
Ohje
- Avaa leivät ja voitele molemmat puolikkaat sulatejuustolla. Lisää alapuolikkaalle tilliä, salaatinlehtiä, kylmäsavulohta ja rapeaksi paistettua pekonia
- Paina toiset leipäpuolikkaat päälle. Kääri leivät kelmuihin tai paperiin.
- Tarjoa leipien kanssa termoskannuista kuumaa kaakaota.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
197 kcal
Proteiini
11,9 g
Hiilihydraatti
11,4 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4,4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.