Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kalapata

Pakasteseiti on arkipäivän näppärin kalasaalis, joka valmistuu tarjolle tuotapikaa.

Kalapata
Kalapata

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1 (150 g) purjo
  • ¼ tl kurkumaa
  • 400 g pakasteseitiä
  • 1 tl sitruunapippuria
  • ¼ tl suolaa
  • 1 prk (2,5 dl)
    Valio ruokakermaa Kolme sipulia
    Laktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
    Valio Keittiön ruokakerma 2,5 dl kolme sipulia UHT laktoositon
  • 3-4  (300 g) tomaattia
  • ½ dl hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Kuumenna Oivariini paistokasarissa. Lisää viipaloitu purjo ja kurkuma. Hauduta hetki.
  2. Lisää kuutioitu kala. Paista miedolla lämmöllä kypsäksi. Mausta.
  3. Lisää ruokakerma ja kuutioidut tomaatit. Hauduta kunnes tomaatit pehmenevät. Lisää lopuksi persilja.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 73 kcal
Proteiini 7,1 g
Hiilihydraatti 2,6 g
Rasva 3,6 g
Tyydyttynyt rasva 1,5 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search