Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 8 dl vettä
- 1 kalaliemikuutio
- 10 kokonaista valkopippuria
- 10 kokonaista mustapippuria
- 1 (100 g) sipuli
- 3 (200 g) porkkanaa
- 4-6 (500 g) perunaa
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 400 g tuoretta, nahatonta, ruodotonta kalaa, esim. ahven, siika tai lohi
- 2-3 (150 g) maustekurkkua
- 1 dl oliiveja
-
1 prk (3,3 dl)
Valio Keittiön ruokakermaa 10 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½ dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Kiehauta vesi. Lisää liemikuutio, pippurit, hienonnettu sipuli sekä suikaloidut porkkanat ja perunat. Keitä hiljalleen kunnes kasvikset ovat juuri ja juuri kypsiä.
- Lisää tomaattimurska. Paloittele kala ja lisää joukkoon. Anna hautua kunnes kala kypsyy.
- Lisää pieniksi kuutioidut maustekurkut, viipaloidut oliivit ja ruokakerma. Kuumenna. Tarkista maku. Viimeistele persiljalla.
- Tarjoa tuoreen leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
57 kcal
Proteiini
3,4 g
Hiilihydraatti
4,3 g
Rasva
2,6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.