Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
valmistusannos
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 350 g kalafileitä (kirjolohi, lohi, siika tai sei)
- 1½ dl vettä
Jaa resepti
Ohje
- Käytä kalasosekuutioihin tuoretta, hyvälaatuista kalaa. Perkaa kalafilee: poista ruodot ja nahka. Huuhtele kylmällä vedellä. Leikkaa kuutioiksi. Tarkista vielä, ettei kalan joukkoon ole jäänyt ruotoja.
- Anna kala-vesiseoksen hautua eli kiehua hiljalleen kannen alla kypsäksi, kalapalojen koosta riippuen 5 - 10 min.
- Soseuta monitoimikoneella tai sauvasekoittimella.
- Jäähdytä.
- Nostele seos jääpalarasiaan. (1 - 1 1/2 rkl kalasosetta täydennettynä kasvis- ja /tai perunasoseella on alle 1-vuotiaalle sopivä määrä ateriaa kohden.) Peitä alumiinifoliolla. Pakasta.
- Kun sosepalat ovat jäätyneet, irrota ne ja siirrä pakastusrasiaan tai -pussiin. Merkitse päälle soseen nimi ja valmistuspäivä.
- Tarjoa vauvalle kasvissoseen ja perunasoseen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
102 kcal
Proteiini
13,3 g
Hiilihydraatti
0 g
Rasva
5,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.