Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.4
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 7 dl vettä
- 4 perunaa
- 1 porkkana
- ¾ tl suolaa
- 4 maustepippuria
-
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 5 ahventa perattuna tai muuta rantakalaa
- 1 rkl vahvaa sinappia
Lisäksi
- 0 kg ruohosipulia tai ruoholaukkaa, hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Laita vesi kiehumaan kattilaan tai trangiaan.
- Kuori ja pilko sillä välin perunat ja porkkana. Kesäperunaa ja kesäporkkanaa ei tarvitse kuoria.
- Laita juurekset ja mausteet kiehuvaan veteen.
- Kuutioi Koskenlaskija ja lisää sulamaan keittoon kun juurekset ovat lähes kypsiä.
- Sekoita välillä.
- Kun juusto on sulanut lisää sinappi ja peratut kalat.
- Jos liikut meren rannoilla, kerää ruoholaukkaa keiton viimeistelyyn.
RETKEILIJÄN VINKKI
- Katso, kuinka sytytät nuotiotulen tuluksilla:
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
75 kcal
Proteiini
7,9 g
Hiilihydraatti
3,4 g
Rasva
3,2 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- ruohosipulia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.