Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g kypsää kalkkunan rintafileetä
Kastike
- 1 pieni tlk tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 rkl Dijon-sinappia
- ½ sitruunan mehu
- 0 kg mustapippuria myllystä
- ripaus sokeria
- ½ tl suolaa
Tarjoiluun
- ½ dl kapriksia
- 0 kg rucolaa
- 0 kg sitruunalohkoja
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin kastike. Valuta tonnikala öljystä. Sekoita tehosekoittimessa tonnikala, crème fraiche ja sinappi tasaiseksi kastikkeeksi. Mausta sitruunan mehulla, pippurilla, sokerilla ja suolalla.
- Viipaloi kalkkunan rintafilee mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Levitä kastike tasaisesti viipaleille. Koristele kapriksilla, rucolalla ja sitruunalohkoilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
186 kcal
Proteiini
22,4 g
Hiilihydraatti
1 g
Rasva
10,2 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- sokeria
- rucolaa
- sitruunalohkoja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.